Linde & Breinholt - En slags forestilling
 • Linde & Breinholt på Aveny-T i 2020

   

  Sofie Linde og Anders Breinholt er næste år klar med showet ’Linde & Breinholt – En slags forestilling’. Showet har premiere den 9. januar 2020 på Aveny-T på Frederiksberg. Billetsalget åbner torsdag d. 28. februar 2019.

   

  De to tv-værter Anders Breinholt og Sofie Linde, der blandt venner kendes som ’Flammen og Frikadellen’, har slået det røde hår og madkassefiguren sammen for at skabe showet ’Linde & Breinholt – En slags forestilling’, der har premiere torsdag den 9. januar 2020 på Aveny-T.

  Showet er stadig under udvikling, men det er helt sikkert, at det bliver en slags forestilling. Følgende dialog udspillede sig mellem de to hovedpersoner, da de blev bedt om at forklare, hvad publikum kan vente sig af det kommende show:

  Sofie:”Man kan forvente to skriveborde, en mand, en kvinde og et shitload af dårlig humor og uvidenhed.”

  Anders”Man skal se frem til en samfundskritisk forestilling, hvor man roligt kan læne sig tilbage og åbne den mentale kuffert og forvente viden til lagring deri. Man går derfra som et nyt og klogere menneske.”

  Sofie”Det er løgn… Det skal man ikke se frem til. Men vi har gjort os umage for, at folk bliver underholdt og får en god aften i vores selskab.”

  Anders”Ja okay, det er måske rigtigt nok. Men jeg har tænkt mig at sige mange kloge ting – så lidt kan man tage med sig videre fra forestillingen.”

  Sofie”Den hæfter du selv for, Anders…”

   

   Aveny-T glæder sig meget til at have Linde & Breinholt i huset!

    

  Medvirkende:Sofie Linde og Anders Breinholt

  Sted:Aveny-T, Frederiksberg Allé 102, 1820 Frederiksberg

  Spilleperiode:januar 2020 til marts 2020

  Premieredato:9. januar 2020 • Sofie Linde

  Sofie Linde Ingversen (f. 1989) er autodidakt tv-vært, skuespiller og forfatter. Mange kender hende som vært for underholdningsprogrammet X Factor, hvor hun er vært for fjerde år i træk. Inden da har hun blandt andet været vært for en lang række programmer på DR, herunder DR Ultra-talkshowet Sofie Linde Show, sommerprogrammet Sommer Summarum og børnenes MGP. Hun har desuden medvirket i Niels Malmros’ spillefilm Kærestesorger(2009).

  I oktober udgav hun sin første bog med titlen Fårking gravid – En fremmed flytter indom sin graviditet med datteren Trine, som hun har sammen med sin mand, tv-værten Joakim Ingversen.

  Anders Breinholt

  Anders Breinholt (f. 1972) er autodidakt radio- og tv-vært samt tidligere Falck-redder. Anders var i 2010 med til at starte late night talkshowet Natholdet, der netop nu kører på 18. sæson – alle sæsonerne med Anders Breinholt som vært.

  Ved siden af tv-programmet er Anders vært på podcasten Anders & Anders Podcastsammen med sin faste radiomakker Anders Lund Madsen. Det var også sammen med Lund Madsen, at Breinholt fik sit brede, folkelige gennembrud, da de var værter på det prisvindende musikalske radiotalkshow De Sorte Spejderepå DR P3. Privat danner Anders par med Line Køhlert Breinholt.