Kussesumpen 2
 • Kussesumpen 2

  “Jeg vil gerne rette en særlig stor tak til dig, Anna. Og til dig, Julie. Og til dig, Kim. Men faktisk også til dig, Bobbie. Og til Karen. Og til dig, Sarah. Og til dig, Maria. Tak, tusinde tak. Jeg skylder jer fandeme mit liv… For I har lært min kæreste at bolle”.
  Velkommen til KUSSESUMPEN II – en forestilling der tager fat hvor “Etteren” slap – tager fat om kvinden – der hvor hun er smukkest, grimmest og sværest at forstå.

  Medvirkende: Kimmie Liv Sennov, Vanessa M. Petterson, Jacobe Orry
  Instruktør: Morten Burian
  Scenograf: Eva Lendorph

  Lys og video design: Malte Hauge
  Lyddesigner: Ida Skjerk
  Dramatiker, forfatter: Karen Dich og Jacobe Orry


  Producent: Aveny-T
  Arrangør: Aveny-T

  Forestillingen varerca. 1 time og 20 minutter

   

  Ændringer ved køb af billet grundet Covid-19.

  Grundet restriktionerne om at holde afstand til hinanden, har vi kun 190 billetter i salg til hver forestilling. De resterende pladser er lukkede for bookinger og vil fremstå som grå inde i systemet. De ledige pladser er farvede lyserød, blå eller grøn og er placerede i midten af hver række. Ved din booking behøver du ikke at forholde dig til afstand mellem dig og andre gæster.

  Når I har ankommer til teatret, vil jeres placering i salen foregå anderledes end normalt. Rækkenummeret på jeres billet er så vidt muligt gældende, men for at undgå at I skal passere hinanden for tæt i salen, er pladsnumrene på billetterne annulleret. Pladserne vil blive besat i den rækkefølge I kommer ind i salen.

  Husk at holde et sædes afstand til andre grupper af gæster og sæt jer forskudt. Teatrets personale er naturligvis klar til at hjælpe. Vi anbefaler på det kraftigste, at du kommer senest 15 min. før forestillingsstart.