Jul i Skilsmisseland
 • Aveny-T AFLYSER

  Jul i Skilsmisseland d. 9.-16. December på Aveny-T er aflyst grundet myndighedernes anbefalinger. Alle gæster vil snarest muligt på mail få yderligere besked vedrørende refundering, ombytning mm. af billetter. Billetkontoret arbejder på højtryk i disse dage, og vi beder om din forståelse for, at der kan gå lidt tid. Vi følger naturligvis situationen omkring coronavirus og de officielle retningslinjer løbende. 
   
  Vi glæder os til at kunne byde publikum velkommen på Aveny-T til januar igen med forestillingen ‘Mit navn er Greta’ og ‘Lageret Huset Marie’.

   

  Jul i Skilsmisseland

  Julen handler om kærlighed, familie og hygge, noget vi danskere ser os selv som eksperter i!

  Det er den 24. december. På et mørkebrunt værtshus, er Vera, Simon og Mathias traditionen tro samlet, inden turen går hjem til jul. Egentlig skulle Mathias’ første skilsmissejul forløbe smertefrit. Men alle tre kæmper med stress, pligt og små tikkende bomber, når de jonglerer med flere familier i skilsmisseland. “Det kan jo kun være ægte jul på én måde!”

  Jul i Skilsmisseland er en humoristisk forestilling om ?de voksne skilsmissebørn’ og om at klare sig helskindet gennem minefeltet af julens skilsmisseintriger.

  Medvirkende: Kristian Grumme Nielsen, Thea Kastberg, Andreas Dittmer, Karl Johan Dilling Jandorf
  Instruktør: Tamara Rugaard Mathiesen
  Lysdesigner: Nikolaj Agervold
  Dramatiker, forfatter: Frederik Villads
  Komponist: Karl Johan Dilling Jandorf
  Producent: Partner in Crime
  Arrangør: Aveny-T