En historie om vold
 • En Historie om vold

  Juleaften er Édouard på vej hjem gennem Paris, da han passes op af den charmerende unge fyr Reda. De ender i seng sammen hjemme hos Édouard, men det, der starter som et frivilligt seksuelt møde, ender i voldtægt og mordforsøg.
  Et år efter overfaldet fortæller Édouard sin søster.
  »Voldens Historie« er Édouard Louis’ anden bog. For et par år siden udgav han »Færdig med Eddy Bellegueulle«, som blev en kæmpe succes som teater

  Medvirkende: Andreas Jebro, Patrick Baurichter, Anders budde Christensen og Karin Bang Heinemeier
  Instruktør: Anders Lundorph
  Scenograf: Nicolaj Spangaa
  Kostumedesigner: Michael Nøhr
  Lysdesigner: Malte Haugaard
  Lyddesigner: Rasmus Overgaard Hansen
  Dramatiker, forfatter: Anders Lunddorph
  Producent: Aveny-T
  Arrangør: Aveny-T

  FOTO: Emilia Therese

  Forestillingen varer ca: 1 time og 30 minutter.

  Aldersgruppe: 15 år og opefter 

   

  Ændringer ved køb af billet grundet Covid-19.

  Grundet restriktionerne om at holde afstand til hinanden, har vi kun 190 billetter i salg til hver forestilling. De resterende pladser er lukkede for bookinger og vil fremstå som grå inde i systemet. De ledige pladser er farvede lyserød, blå eller grøn og er placerede i midten af hver række. Ved din booking behøver du ikke at forholde dig til afstand mellem dig og andre gæster.

  Når I har ankommer til teatret, vil jeres placering i salen foregå anderledes end normalt. Rækkenummeret på jeres billet er så vidt muligt gældende, men for at undgå at I skal passere hinanden for tæt i salen, er pladsnumrene på billetterne annulleret. Pladserne vil blive besat i den rækkefølge I kommer ind i salen.

  Husk at holde et sædes afstand til andre grupper af gæster og sæt jer forskudt. Teatrets personale er naturligvis klar til at hjælpe. Vi anbefaler på det kraftigste, at du kommer senest 15 min. før forestillingsstart.