Billetinfo

Billetkontoret holder sommerferie til 1. august

Indtil vi er tilbage kan der købes billetter på Teaterbilletter.dk.

Har du spørgsmål kan du sende en mail, som vi vil svare på så hurtigt det er muligt efter ferien.

Billetkontoret kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og på telefon 93 90 94 20. 

Du kan kontakte Teaterbilletter (i deres åbningstider)  på 70 272 272 (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), for køb og bytte af billetter.

 

Spørgsmål omkring ombytning af billetter fra "Linde & Breinholt" til "Linde på bjerget" bedes stiles til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Har du billetter til "Linde & Breinholt" gælder de også til "Linde på Bjerget"

 

Rabatter

Der er mulighed for at opnå forskellige rabatter på Teaterbilletter.dk – læs mere om de forskellige rabatter og vilkårerne for dem på deres hjemmeside.
Med sæson 17/18 indfører Aveny-T billigdag om tirsdagen. Her kan du købe billetter i hele salen til kun 180 kr. og helt ned til 110 kr. hvis du er studerende! Disse billetter købes ligeledes på Teaterbilletter.dk
Det er ligeledes muligt at købe ledsager- og  kørestolsbilletter til de fleste af vores forestillinger.

Købsbetingelser for køb af billetter på Aveny-T

Aveny-T er udelukkende formidler af billetter. Du kan betale med følgende korttyper: Dankort, VisaDankort, Mastercard, Visa Elektron, JCB og Diners Club. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Aveny-T krypteret. Det betyder, at ingen andre kan se dine kortoplysninger, som bliver sendt direkte til NETS. Aveny-T gemmer ikke dine kortoplysninger, vi afgiver dem ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Kontakt Aveny-T.
Vi gør opmærksom på, at der kan forekommer forskellige gebyrer for brug af betalingskort.

Hvis du ønsker at bytte din billet kan det ofte lade sig gøre. Bemærk dog, at i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Aveny-T tager forbehold for fejl i de viste priser, datoer og tider og for udsolgte arrangementer. Hvis der opstår uoverensstemmelser mv., så har du mulighed for at henvende dig til teatrets administration.

Skoleforestillinger

Skal du og din skole i teatret så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.