Billetinfo

GAVEKORT

Lav et gavekort til Aveny-T og giv i julegave.

https://aveny-t.billetten.dk/gavekort/

 

Billetkontorets åbningstider

 

Billetkontor er lykket mens vi bygger om.

imens kan vi kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, men der kan godt gå en lille uge.

Der kan også købes billetter på Teaterbilletter.dk. Du kan kontakte Teaterbilletter (i deres åbningstider) på 70 272 272 (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), for køb og bytte af billetter. De kan desværre ikke refundere billetter. Her vil man skulle i kontakt med billetkontoret på Aveny-T. 

 

Ændringer ved køb af billet grundet Covid-19. 

Grundet restriktionerne om at holde afstand til hinanden, har vi kun 190 billetter i salg til hver forestilling. De resterende pladser er lukkede for bookinger og vil fremstå som grå inde i systemet. De ledige pladser er farvede lyserød, blå eller grøn og er placerede i midten af hver række. Ved din booking behøver du ikke at forholde dig til afstand mellem dig og andre gæster. 

Når I ankommer til teatret, vil jeres placering i salen foregå anderledes end normalt. Rækkenummeret på jeres billet er så vidt muligt gældende, men for at undgå at I skal passere hinanden for tæt i salen, er pladsnumrene på billetterne annulleret. Pladserne vil blive besat i den rækkefølge I kommer ind i salen. 

Husk at holde et sædes afstand til andre grupper af gæster og sæt jer forskudt. Teatrets personale er naturligvis klar til at hjælpe. Vi anbefaler på det kraftigste, at du kommer senest 15 min. før forestillingsstart.

 

Rabatter

Der er mulighed for at opnå forskellige rabatter på Teaterbilletter.dk – læs mere om de forskellige rabatter og vilkårerne for dem på deres hjemmeside.

Med sæson 20/21 har Aveny-T billigdag om tirsdagen på forestillingen 'Kussesumpen 2’ og ‘Mit navn er Greta Thunberg’. Her kan du købe billetter i hele salen til kun 180 kr. og helt ned til 110 kr. hvis du er studerende eller er under 25 år.! Disse billetter købes ligeledes på Teaterbilletter.dk

Det er ligeledes muligt at købe ledsager- og  kørestolsbilletter til de fleste af vores forestillinger.

 

Købsbetingelser for køb af billetter på Aveny-T

Aveny-T er udelukkende formidler af billetter. Du kan betale med følgende korttyper: Dankort, VisaDankort, Mastercard, Visa Elektron, JCB og Diners Club. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Aveny-T krypteret. Det betyder, at ingen andre kan se dine kortoplysninger, som bliver sendt direkte til NETS. Aveny-T gemmer ikke dine kortoplysninger, vi afgiver dem ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Kontakt Aveny-T.
Vi gør opmærksom på, at der kan forekommer forskellige gebyrer for brug af betalingskort.

Hvis du ønsker at bytte din billet kan det ofte lade sig gøre. Bemærk dog, at i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Aveny-T tager forbehold for fejl i de viste priser, datoer og tider og for udsolgte arrangementer. Hvis der opstår uoverensstemmelser mv., så har du mulighed for at henvende dig til teatrets administration.

 

Skoleforestillinger

Skal du og din skole i teatret så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.