SKAM 2 (Efteråret 2018)
 • SKAM 2 – Noora+William – Med samme hold på og bag scenen.

  Grundet SKAM 1´s store succes har Aveny-T udskudt SKAM 2 til næste sæson hvor den får verdenspremiere og åbner sæsonen den 14. september 2018. Forestillingen skulle oprindelig være spillet foråret 2018.

  Vi har store forventninger at leve op til. Det tager vi seriøst og det har betydet at jeg har valgt at bruge ekstra megen tid på at skabe denne forestilling” siger Jon Stephensen.

  Det er til SKAM 2 lykkes at samle hele det kreative hold bag SKAM 1, således at det atter bliver med Martin Lyngbo som iscenesætter, Line Mørkeby som dramatiker, Jon Stephensen som scenograf, Marcus Aurelius som lyddesigner, Sune Schou som lys-og videodesigner og Michael Nøhr som kostumedesigner.

  Også på scenen vil stort hele det hold, der har henrykket på SKAM 1 atter kunne opleves.

  SKAM 2 - Noora+William er en kærlighedshistorie mellem to af de unge fra første sæson. Noora og William forelsker sig og bliver kærester. En Romeo og Julie-historie tilsyneladende, men med Nooras store problemer med at kunne leve op til det hele.

  Om SKAM
  SKAM er baseret på den norske tv-ungdomsserie, der lige nu går sin sejrsgang verden over og bliver lavet som remakes i seks lande. I USA har Facebook købt den amerikanske version til at udsende, når sitet snart bevæger sig ind på at streame tv.

  Teaterversionen af SKAM er iscenesat af Martin Lyngbo, med scenografi af Jon Stephensen og dramatiseret af Line Mørkeby. Aveny-T fik i foråret direkte fra NRK og seriens skaber Julie Andem eksklusivt teaterrettighederne til alle fire sæsoner af SKAM for Danmark og resten af verden.

   

  Spilleperiode: 14. september – 19. oktober 2018 
  Pris: 40 kr. - 400 kr.

  Medvirkende: TBA
  Instruktør: Martin Lyngbo
  Scenograf: Jon Stephensen
  Dramatiker: Line Mørkeby

   

  VERDENS BEDSTE JULEGAVE! 
  Køber du billet til både SKAM 1 og SKAM 2 inden 24. december 2017, så giver vi dig en eksklusiv rabat på 100 kr.! 
  OBS! Tilbuddet gælder inden den 24. december 2017, dog ikke tirsdag til billigdag og ej på i forvejen rabaterede billetter.

  BILLIGDAG-BILLETTER:
  Hver tirsdag koster billetten kun 180 kr. - i hele salen!
  Og er du studerende eller under 25, får du den til kun 110 kr.! • TBA

 • TBA